Razpis ZNOT 2019

 


Taborniki Rodu skalnih taborov iz Domžal tudi letos organiziramo ZNOT in vas zopet vabimo ter izzivamo, da nam pokažete vse svoje znanje, spretnosti, iznajdljivosti v orientaciji in taborniških veščinah. Ker vemo, da vas ni malo takih, ki bi se mogli upreti mrazu, noči, dogodivščinam na progi in marakonflajšu, vas že nestrpno pričakujemo.


OSNOVNE INFORMACIJE:

 

KJE in KDAJ:  30.11. - 1. 12. 2019 na Osnovni šoli Braslovče in v okolici.
STAROSTNE KATEGORIJE:


Mlajši gozdovniki in gozdovnice (GG) - od 11 do 12 let

Starejši gozdovniki in gozdovnice (GG) - od 13 do 14 let

Popotniki in popotnice (PP) – od 15 do 20 let

Raziskovalci in raziskovalke (RR) ter grče (Gr) – 21 let in več


Petčlanske ekipe tekmujejo v ustrezni kategoriji. Starost tekmovalcev se računa po koledarskem letu.

Število ekip je po kategorijah omejeno na 25 GG (mlajši) ekip, 25 GG (starejši) ekip, 35 PP ekip in 20 RR&GRČE ekip. Na podlagi števila prijavljenih ekip, se lahko te omejitve spremenijo. Spremembe bomo objavili v obvestilih. Vsako dekle ekipi prinese dodatne točke, prav tako tudi tekmovalci stari nad 40 in 60 let (skladno s pravili).


PRIJAVE:

 

Ob prijavi ekipa navede: starostno kategorijo, v kateri tekmuje, ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko vodje ekipe, prehranske posebnosti. Na tekmovanju se uporablja elektronski sistem perforiranja (SportIdent), zato naj ekipe, ki imajo svoje čipe, to navedejo ob prijavi ter napišejo njegovo številko. Vse ostale ekipe, ki si bodo čip izposodile od organizatorja, morajo pri prijavi oz. pri plačilu štartnine plačati dodatna 2€ za izposojo.


Več informacij o tekmovanju se nahaja na spletni strani znot.rst-domzale.si, kjer si jih lahko ogledate. Tam se nahajajo tudi prepozicije tekmovanja in toplo vam priporočamo, da si jih preberete (bodite pozorni na spremembe). 


Rok plačila štartnine in s tem prijav je četrtek 21. november 2019 do polnoči. Prijava ekipe je veljavna šele ob plačilu štartnine, iz katerega je razvidno ime ekipe in rod. Ob nejasnem/nepravilnem plačilu vrnemo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Štartnina ob prijavi do vključno srede 13.  novembra 2019 do polnoči znaša 45 € na ekipo . Po 14. novembru 2019 se štartnina zviša na 65 € na ekipo.

 

Cena se obračuna glede na datum plačila in NE datum izpolnjenega obrazca oz. je nižja cena veljavna le pri plačilu znotraj roka cenejših prijav. V primeru izposoje čipa od organizatorja, mora ekipa ob plačilu štartnine ( v primeru cenejših in dražjih prijav) plačati dodatna 2€.

 

Ekipe se prijavijo preko spletnega obrazca, ki se nahaja tukaj.


Odjave so možne do vključno nedelje 24. novembra 2019. Do tega datuma vračamo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Pri odjavi po 24. novembru 2019 štartnine ne vračamo (prav tako ne plačila za izposojo čipa).


Štartnino lahko poravnate na transakcijskem računu: SI56-0230-0001-2196-019 odprtem pri Novi ljubljanski banki d.d. BIC banke: LJBASI2X, namen nakazila: ime ekipe + ime rodu, uporabite SKLIC 12-2019, prejemnik: RST Domžale, Kopališka cesta 4, 1230 Domžale (Upoštevali bomo samo tista plačila, za katera se bo iz namena plačila nedvoumno videlo za katero ekipo je namenjeno).

Primer pravilno rešene položnice:
Vsi mladoletni udeleženci morajo ob prijavi predložiti še potrdilo za mladoletne osebe, v primeru da tega ne naredijo se ne bodo smeli udeležiti tekmovanja. Prav tako se nobena ekipa (mladoletni in polnoletni) ne bo smela udeležiti tekmovanja, če pred tekmovanjem ne bo poslana Izjava starešine na mail lana.strumbelj14@gmail.com. Netaborniške ekipe morajo prav tako poslati enako izjavo, ki jo podpiše predsednik kluba oz. vodja društva.

 

Plačilo štartnin in prijave na dan tekmovanja niso možne. Pridržujemo si pravico, da rok prijav skrajšamo ob zapolnitvi prostih mest!
Vse ekipe, ki se bodo prijavile preko spletnega obrazca, bodo objavljene v tabeli na tej spletni strani. Prijava ni veljavna dokler v polju "Stanje prijave" ni označena z "DA".


Zaključek prijav oz. potrditev prijav ekip na samem tekmovanju bo ob 15.30, zato pridite pravočasno. Za vse tekmovalce, bo možna prenočitev v telovadnici šole.

 

SOLO KATEGORIJA:


Solo tekmovalci se prijavite prav tako na spletnem obrazcu, ki se nahaja tukaj. Proga bo potekala na DTK 25. Prijavnine za tekmovanje ni. Za več informacij je na voljo Blaž Petrovič (blaz.petroviclepi@gmail.com)

 

Za več informacij kliknite na znot.rst-domzale.si, Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s prijavami se obrnite na Tino Jeretino (tina.jeretina@gmail.com), za informacije o samem tekmovanju pa na vodjo tekmovanja Lano Štrumbelj (lana.strumbelj14@gmail.com ).

 

 

Se vidimo na ZNOT-u!

Ime ekipe Ime rodu Kategorija Stanje prijave
Nalaganje, prosimo počakajte ...
{{prijava.ekipa}} {{prijava.rod}} {{kategorije[prijava.kategorija]}} {{prijava.potrjeno}}© 2019 ZNOTi Vse pravice pridržane; RST-stran