Razpis ZNOT 2017

 


Taborniki Rodu skalnih taborov iz Domžal tudi letos organiziramo ZNOT in vas zopet vabimo ter izzivamo, da nam pokažete vse svoje znanje, spretnosti, iznajdljivosti v orientaciji in taborniških veščinah. Ker vemo, da vas ni malo takih, ki bi se mogli upreti mrazu, noči, dogodivščinam na progi in marakonflajšu, vas že nestrpno pričakujemo.

 

Tekmovanje se bo odvijalo v noči s 2. - 3. decembra 2017 v okolici Domžal. Zaključek prijav oz. potrditev prijav ekip bo ob 15.30, zato pridite pravočasno. Za vse tekmovalce, bo možna prenočitev v telovadnici šole.

 

Petčlanske ekipe tekmujejo v štirih starostnih kategorijah: GG (mlajši), GG (starejši), PP in RR&GRČE. Število ekip je po kategorijah omejeno na 25 GG (mlajši) ekip, 25 GG (starejši) ekip, 35 PP ekip in 20 RR&GRČE ekip. Na podlagi števila prijavljenih ekip, se lahko te omejitve spremenijo. Spremembe bomo objavili v obvestilih. Vsako dekle ekipi prinese dodatne točke. Ob prijavi ekipa navede starostno kategorijo, v kateri tekmuje, ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko vodje ekipe. Na tekmovanju se uporablja elektronski sistem perforiranja (SportIdent), zato naj ekipe, ki imajo svoje čipe, to navedejo ob prijavi ter napišejo njegovo številko. Vse ostale ekipe dobijo čipe na izposojo na samem tekmovanju.

 

Informacije in pravila tekmovanja so objavljena na internetni strani znot.rst-domzale.si, kjer si jih lahko ogledate. Tam se nahajajo tudi prepozicije tekmovanja in toplo vam priporočamo, da si jih preberete.

 

Rok prijav in plačila štartnine je četrtek 23. november 2017 do polnoči. Prijava ekipe je veljavna šele ob plačilu, iz katerega je razvidno ime ekipe in rod. Ob nejasnem/nepravilnem plačilu vrnemo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Štartnina ob prijavi do vključno srede 15. novembra 2017 znaša 40 € na ekipo, ne glede na to ali ima ekipa lasten čip ali si ga bo izposodila na tekmovanju.

Po 15. novembru 2017 se štartnina zviša na 65 € na ekipo.

 

Ekipe se prijavijo preko spletnega obrazca, ki se nahaja tukaj.

 

Odjave so možne do vključno nedelje 26. novembra 2017, do tega datuma vračamo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Pri odjavi po 26. novembru 2017 štartnine ne vračamo.

 

Štartnino lahko poravnate na transakcijskem računu: SI56-0230-0001-2196-019 odprtem pri Novi ljubljanski banki d.d. BIC banke: LJBASI2X, namen nakazila: ime ekipe + ime rodu, uporabite SKLIC 12-2017, prejemnik: RST Domžale, Kopališka cesta 4, 1230 Domžale (Upoštevali bomo samo tista plačila, za katera se bo iz namena plačila nedvoumno videlo za katero ekipo je namenjeno).

Primer pravilno rešene položnice:


Vsi mladoletni udeleženci morajo ob prijavi predložiti še potrdilo za mladoletne osebe, v primeru da tega ne naredijo se ne bodo smeli udeležiti tekmovanja.


Plačilo startnin in prijave na dan tekmovanja niso možne. Pridržujemo si pravico, da rok prijav skrajšamo ob zapolnitvi prostih mest!


Vse ekipe, ki se bodo prijavile preko spletnega obrazca, bodo objaljene v tabeli na tej spletni strani. Prijava ni veljavna dokler v polju "Stanje prijave" ni označena z "DA"

 

Solo tekmovalci se prijavite prav tako na spletnem obrazcu, ki se nahaja tukaj. Proga bo potekala na DTK 25 in bo speljana, če bo prijavljenih vsaj 10 tekmovalcev. Potekala bo v kategorijah A in B. Prijavnine za tekmovanje ni. Za več informacij je na voljo Blaž Petrovič (blaz.petroviclepi@gmail.com).

 

Za več informacij kliknite na znot.rst-domzale.si, Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tekmovanjem, se obrnite na Lano Štrumbelj (lana.strumbelj14@gmail.com ), za informacije glede prijav pa na Mašo Šimenc (masa.simenc@gmail.com).

 

Se vidimo na ZNOT-u!

Ime ekipe Ime rodu Kategorija Stanje prijave
Nalaganje, prosimo počakajte ...
{{prijava.ekipa}} {{prijava.rod}} {{kategorije[prijava.kategorija]}} {{prijava.potrjeno}}© 2017 ZNOTi Vse pravice pridržane; RST-stran