Razpis ZNOT 2021

Taborniki Rodu skalnih taborov iz Domžal tudi letos organiziramo ZNOT in vas zopet vabimo ter izzivamo, da nam pokažete vse svoje znanje, spretnosti, iznajdljivosti v orientaciji in taborniških veščinah. Ker vemo, da vas ni malo takih, ki bi se mogli upreti mrazu, noči in dogodivščinam na progi , vas že nestrpno pričakujemo.

Osnovne informacije

KJE in KDAJ: 4. 12. - 5. 12. 2021 v Kulturnem Domu Trzin in v okolici.

Starostne kategorije

  • Mlajši gozdovniki in gozdovnice (GG) - od 11 do 12 let
  • Starejši gozdovniki in gozdovnice (GG) - od 13 do 14 let
  • Popotniki in popotnice (PP) – od 15 do 20 let
  • Raziskovalci in raziskovalke (RR) ter grče (Gr) – 21 let in več

Petčlanske ekipe tekmujejo v ustrezni kategoriji. Starost tekmovalcev se računa po koledarskem letu.

Število ekip je po kategorijah omejeno na 25 GG (mlajši) ekip, 25 GG (starejši) ekip, 35 PP ekip in 20 RR&GRČE ekip. Na podlagi števila prijavljenih ekip, se lahko te omejitve spremenijo. Spremembe bomo objavili v obvestilih. Vsako dekle ekipi prinese dodatne točke, prav tako tudi tekmovalci stari nad 40 in 60 let (skladno s pravili).

Letošnje prilagoditve

  • Obvzen PCT (več v obvestilih)
  • Na ZNOT 2021 ni možne prenočitve
  • 20. 11. 2021 bo objavljena štartna lista, katera določa vaš čas prihoda in prijave
  • Po tekmovanju morate zapustiti tekmovalni prostor

Prijave

Ob prijavi ekipa navede: starostno kategorijo, v kateri tekmuje, ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko vodje ekipe, prehranske posebnosti. Na tekmovanju se uporablja elektronski sistem perforiranja (SportIdent), zato naj ekipe, ki imajo svoje čipe, to navedejo ob prijavi ter napišejo njegovo številko. Vse ostale ekipe, ki si bodo čip izposodile od organizatorja, morajo pri prijavi oz. pri plačilu štartnine plačati dodatna 2€ za izposojo.

Rok plačila štartnine in s tem prijav je četrtek 18. november 2021 do polnoči. Prijava ekipe je veljavna šele ob plačilu štartnine, iz katerega je razvidno ime ekipe in rod. Ob nejasnem/nepravilnem plačilu vrnemo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Štartnina ob prijavi do vključno torka 9. novembra 2021 do polnoči znaša 45 € na ekipo. Po 10. novembru 2021 se štartnina zviša na 65 € na ekipo.

Cena se obračuna glede na datum plačila in NE datum izpolnjenega obrazca oz. je nižja cena veljavna le pri plačilu znotraj roka cenejših prijav. V primeru izposoje čipa od organizatorja, mora ekipa ob plačilu štartnine ( v primeru cenejših in dražjih prijav) plačati dodatna 2€.

Odjave so možne do vključno nedelje 26. novembra 2021. Do tega datuma vračamo štartnino in obdržimo znesek za stroške nakazila. Pri odjavi po 26. novembru 2021 štartnine ne vračamo (prav tako ne plačila za izposojo čipa).

Štartnino lahko poravnate na transakcijskem računu: SI56-0230-0001-2196-019 odprtem pri Novi ljubljanski banki d.d. BIC banke: LJBASI2X, namen nakazila: ime ekipe + ime rodu, uporabite SKLIC 12-2021, prejemnik: RST Domžale, Kopališka cesta 4, 1230 Domžale (Upoštevali bomo samo tista plačila, za katera se bo iz namena plačila nedvoumno videlo za katero ekipo je namenjeno).

Vsi mladoletni udeleženci morajo ob prijavi predložiti še potrdilo za mladoletne osebe, v primeru da tega ne naredijo se ne bodo smeli udeležiti tekmovanja. Prav tako se nobena ekipa (mladoletni in polnoletni) ne bo smela udeležiti tekmovanja, če pred tekmovanjem ne bo poslana Izjava starešine na mail znot.rst@gmail.com. Netaborniške ekipe morajo prav tako poslati enako izjavo, ki jo podpiše predsednik kluba oz. vodja društva.

Plačilo štartnin in prijave na dan tekmovanja niso možne. Pridržujemo si pravico, da rok prijav skrajšamo ob zapolnitvi prostih mest!

Solo kategorija

Za vodnike, ki na ZNOT pridejo kot spremljevalci članov prijavnine ni. Za vse ostale znaša 7€. Za več informacij je na voljo Blaž Petrovič blaz.petroviclepi@gmail.com


Za več informacij ali za morebitna vprašanja glede prijav in tekmovanja smo na voljo na: znot.rst@gmail.com